Detoxpaketet – Holistic

Detoxpaketet är namnet Bodystore gett på produktpaketet som innehåller Holistic Ultradetox, som vi tidigare testat (och gillat), och Holistic Ultrabalans. Anledningen att produkterna säljs tillsammans är eftersom de kompletterar varandra utmärkt och innehåller till större delen olika örter som gör detoxen mer mångsidig och grundlig. Holistic Ultradetox är ett vattenlösligt pulver med 35 örter som agerar i synergi för att detoxa kroppen med hjälp av ämnen som bland andra aloe vera, lakritsrot som har en nyttig laxerande effekt, och pumpafrön. Holsitic Ultrabalans är kapslar innehållande 10 örter som du enkelt kan ta med juicen som blir av Ultradetox.


Detoxpaketet recension

 • Väldigt enkla och naturliga produkter att kombinera.
 • Tillsammans förhöjer de båda produkterna varandras effekt för ännu bättre detox.
 • Kan tas i samband med vanlig kost.

När vi testade Detoxpaketet så fann vi att dess smidighet och simplicitet var bland det bästa med kuren. Det må inte ge samma resultat som till exempel Det stora detoxpaketet men att kunna detoxa kroppen så pass effektivt som denna kuren gör och samtidigt äta din vanliga kost är oerhört bekvämt. För att detoxa kroppen är just vad detta paket gör. I upp till sex veckor får du i dig 45 olika örter som arbetar i synergi för att rena din kropp från onyttiga och överflödiga ämnen. Lakritsen och rabarberroten i Ultradetox sätter ordentlig fart på magen och kan ha en ganska laxerande effekt vilket inte bara gör gott för magen, utan också njurarna som är ett av vårt allra viktigaste organ i detoxsyfte. Det är nämligen njurens uppgift att bilda urinet som sedan skjutsar ut restprodukter.

Men trots den laxerande effekten så är detoxpaketet lindrigt mot magen och under hela dess konsumtionsperiod kommer du känna dig pigg och frisk i kroppen tack vare de många uppiggande örterna i paketet; blåbär, ingefära, rödbeta, salvia, med flera. Beroende på bland annat din kroppsvikt och när du senast gjorde en detox så kommer din konsumtionsperiod att variera. Rekommenderad tid att göra kuren är 3-6 veckor vilket betyder att om du gjorde en detox relativt nyligen så behöver du troligen bara använda produkterna i 3 veckor. Om du däremot är ny till detox och kanske aldrig gjort det förut rekommenderar vi att du förbrukar kuren fullständigt eftersom det med största sannolikhet behövs.

Detoxpaketet - Holistic

Detoxpaketet är namnet Bodystore gett på produktpaketet som innehåller Holistic Ultradetox, som vi tidigare testat (och gillat), och Holistic Ultrabalans. Anledningen att produkterna säljs tillsammans är eftersom de kompletterar varandra utmärkt och innehåller till större delen olika örter som gör detoxen mer mångsidig och grundlig.

464:- 516:-

Dosering

Holistic Ultradetox 

Holistic UltradetoxFörpackningen innehåller 45 doser och du bör dricka 2 teskedar (10ml=6g), 2 gånger om dagen. Det tar dock ett tag för kroppen att vänja och anpassa sig och du bör därför ta mindre doser i början, 1/4 dos på morgonen och 1/2 dos på eftermiddagen och sedan trappa upp succesivt. Det brukar vara bäst att inte ta full dosering innan de fem första dagarna. Pulvret går att blanda ut med både juice och vatten men vår rekommendation är en juice för att förbättra smaken som annars kan vara ganska speciell. Det är även viktigt att dricka ett stort glas vatten efter på grund av medlets laxerande effekt för att inte bli uttorkad. Om du fortfarande inte är övertygad så kan vi även tillägga att Holistic Ultradetox utseddes till “Årets kosttillskott 2013” av Bodystore.ses kunder.

– Holistic Ultrabalans 

Holistic Ultrabalans

2 kapslar 2 gånger om dagen i 3-6 veckor och i kombination med just Holistic Ultradetox är vad som rekommenderas när man använder Holistic Ultrabalans. Kapslarna är rika på naturligt detoxande ämnen som till exempel malört, nejlika, olivblad och fumarinsyra som kan vara svåra att hitta i andra produkter. Även dessa kapslarna bör du ta det lugnt med i början och ta 1 kapsel 2 gånger om dagen för att inte shocka kroppen. Detta kommer även i längden öka detoxens effektivitet.

 

Så är du ute efter en kur som fungerar perfekt att ta till vardags utan att behöva förbereda kroppen nämnvärt och som ger en riktigt bra känsla i kroppen både under och efteråt så är Holistics detoxpaket för dig!

Vårt omdöme
8.9 Total Score
Detoxande produkter som verkar i perfekt synergi med varann

Holistic Ultradetox och Holistic Ultrabalans fungerar perfekt med varandra och den kompenserar den andra vilket gör kuren extremt effektiv. Många örter som är svåra att hitta i andra produkter gör att kroppen detoxas effektivt på ett sätt som är uppnå med andra kurer.

Smak
8
Doft
8.5
Renhetskänsla efter avslutad kur
9
Prisvärdhet
10
PROS
 • Rik på nyttiga, detoxande örter
 • Välbalanserad och mångsidig kur
 • Väldigt smidig kur som fungerar perfekt att ta till vardags
CONS
 • Speciell smak på Ultradetox
Add your review
Detoxpaketet - Holistic

Detoxpaketet är namnet Bodystore gett på produktpaketet som innehåller Holistic Ultradetox, som vi tidigare testat (och gillat), och Holistic Ultrabalans. Anledningen att produkterna säljs tillsammans är eftersom de kompletterar varandra utmärkt och innehåller till större delen olika örter som gör detoxen mer mångsidig och grundlig.

464:- 516:-

Bli först att kommentera!

   Leave a reply

   Your total score

   Login/Register access is temporary disabled