Holistic UltraDetox

Holistic UltraDetox är en extremt fiberrik detoxkur som innehåller hela 35 örter för säkerställandet av kroppens välmående och som kan och bör intas under en längre tid för maximala resultat. Det är en pulverbaserad kur som blandas ut med antingen vatten eller juice efter preferens och tas efter måltider som en kompletterande produkt för att främja hälsan och ge kroppen en välbehövlig, långvarig detox. Rekommenderas att användas tillsammans med Holsitic UltraBalans för bäst resultat.


 • Skonsam för mage och tarm
 • 35 olika örter som verkar i synergi för garanterade och renande resultat
 • Utmärkt detoxkur mot uppblåst och orolig mage

UltraDetox-kuren från Holistic är en prisbelönad detoxkur som har funnits och använts länge, och som alltid lämnar sina användare nöjda. På grund av dess fiberrika innehåll får denna kuren igång mag- och tarmsystemet ordentligt och hjälper till att rensa ur systemen grundligt. En stor anledning till produktens renande och laxerande effekt är att den innehåller både lakrits och rabarberrot – båda två naturligt laxerande ämnen som på ett hälsosamt sätt renar tarm från slaggprodukter som ansamlats över tid. Kuren leder till att kroppen enklare kan ta upp näring och behålla de nyttiga ämnena som  kan vara svåra för kroppen att plocka upp utan att genomföra en detoxkur innan. Denna renande process i samband med de många naturligt hälsosamma örterna hjälper till att detoxa hela kroppen för ökad vitalitet och välbefinnande.

Holistic UltraDetox

Holistic UltraDetox hjälper till att rena både mage och tarm och återvitaliserar hela kroppen med hjälp av 35 samspelande, naturligt hälsosamma örter.

379:- 439:-

Användining och dosering:

Aloe Vera Detox

Holistic UltraDetox är rik på Aloe vera blad

Holistic UltraDetox tas mellan måltider och doseringen är 2 teskedar (10ml) 2 gånger dagligen i 2 veckor i upp till 3-6 veckor beroende på behov och rekommendation. För att vänja kroppen innan full dosering så är det rekommenderat att börja med ¼–½ dos de första dagarna för att sedan öka mängden successivt. Holistic UltraDetox kan späs ut med både vatten och juice och för maximalt resultat bör ett stort glas vatten drickas efter varje konsumtion. Ett annat gott råd är att undvika att inta stora mängder socker eller godis under kuren och att dricka ordentligt för att hålla en god vätskebalans.

 

 

Vårt omdöme
7.5 Total Score
Effektiv kur med långsiktiga resultat

Holistic UltraDetox är ett utmärkt val för den som söker en effektiv, renande kur som kan intas under längre perioder och som inte påverkar det vanliga kostschemat. Dess många olika sorters örter och höga fiberhalt förser kroppen med många nödvändiga ämnen som ofta kan vara svåra att hitta i andra produkter och tillskott.

7.9Editor's score
Smak
7.5
Doft
7.5
Renhetskänsla efter avslutad kur
8
Prisvärdhet
8.5
8.7User's score
Smak
7
Doft
9
Renhetskänsla efter avslutad kur
9
Prisvärdhet
10
PROS
 • Renande över lång tid
 • Stör inte det vanliga kostschemat
 • Rik på fibrer och örter
CONS
 • Udda smak
Add your review  |  Read reviews and comments
KÖP NU
Holistic UltraDetox

Holistic UltraDetox hjälper till att rena både mage och tarm och återvitaliserar hela kroppen med hjälp av 35 samspelande, naturligt hälsosamma örter.

379:- 439:-

1 Comment
 1. Reply
  Frida Lund 2017-01-06 at 15:27
  4.35
  Smak
  70
  Doft
  90
  Renhetskänsla efter avslutad kur
  90
  Prisvärdhet
  100

  Började med den här i början av december och är sjukt nöjd. Åt som vanligt under tiden men mår ändå jättebra nu, mycket mer energi och gladare! Det enda som jag tyckte var sådär var smaken men spär man bara ut den med juice så var det helt ok! Rekommenderar!

  + PROS: Väldigt enkel att använda Riktigt prisvärd
  - CONS: Lite konstig smak men god med juice

  Leave a reply

  Your total score

  Login/Register access is temporary disabled