Rawcore 3 dagars cleanse

Rawcore är namnet på juica.ses tuffate kur som bara är för inbitna fastare och består till hälften av tyngre, gröna juicer. Det är ett estetiskt tilltalande produktpaket som sägs vara fullproppat av nyttigheter och som lovar att ge resultat, men hålls verkligen vad som lovas? Inte riktigt enligt oss.


 • Välsmakande, matiga juicer
 • Körs hem till dörren men levereras tyvärr bara till Stockholm
 • Inte prisvärt gentemot andra detox juicer

Rawcore juice cleanse erbjuds som 1, 2, 3 och 5 dagars fasta och vad vi provat på är 3 dagars fastan. I produktpaketet medföljer 2 olika sorters juicer, röd och grön, 3 vardera. De båda juicerna är nästan helt fria från frukter vilket gör att de är snåla på kolhydrater, vi skriver nästan eftersom att de även innehåller en liten dos färskpressad ekologisk citron. En positiv sak med kuren är att de båda juicerna smakar väldigt bra vilket underlättar enormt under en sån här typ av juice detox då det ibland kan bli monotont och rentav outhärdligt att slutföra en kur om det inte tillfredsställer när man faktiskt intar näring. Dofterna på juicerna är inte särskilt starka och inget man reflekterar över under kuren då de varken gör det enklare eller svårare att trycka i sig juicerna.

Den gröna juicen som går under det passande namnet “GRÖN” är en grönsaksbomb nedtryckt i en flaska och innehåller vetegräs, äpple, spenat, solrosskott, selleri, gurka, citron, ingefära och solrosskott.

Den röda juicen med det lite hårdare namnet RÖD RAW är den lite till smaken sötare av de två och innehåller rödbetor, morot, gurka, citron och ingefära.

Det går inte argumentera emot de många nyttigheterna som finns i juicerna men det saknas – enligt oss – en del viktiga ämnen för att kroppen ska må så bra som möjligt under kuren. Däribland ett gott, renande detox te och en proteinrik produkt som till exempel UltraClear Plus som vi båda hittar i Alpha Plus Detoxkur som ligger i samma prisklass men som enligt oss ger betydligt mer värde för pengarna. För att betala 420 kronor om dagen, det vill säga en totalsumma på 1260 kr för Rawcore 3 (!) dagars fasta är enligt oss inte värt det tyvärr. Det ska även tilläggas att kuren inte var särskilt skonsam för magen då ingen tarm-renande produkt finns med i paketet vilket ledde till magknip.

Är man ute efter något välsmakande så kan vi rekommendera Juicas detox juicer men där tar det tyvärr slut. Efter avslutad kur var resultaten som strävas efter helt enkelt inte där.

 

6 Total Score
Välsmakande juicer som tyvärr inte lever upp till förväntningarna

Rawcore 3 dagars cleanse ska, sett till priset leverara en juice fasta som slår det mesta men tyvärr är fallet inte så. Ett par kompletterande produkter saknas som hade behövts för att höja näringsvärdet och priset behövs sänkas.

7.4Editor's score
Smak
8.5
Doft
8
Renhetskänsla efter avslutad kur
7
Prisvärdhet
6
5.4User's score
Smak
6.6
Doft
7.3
Renhetskänsla efter avslutad kur
5
Prisvärdhet
3
PROS
 • Välsmakande och matigt
CONS
 • Viktiga näringsämnen saknas
 • Överprisat
Add your review  |  Read reviews and comments
Rawcore 3 dagars cleanse

Rawcore 3 dagars cleanse är en juice fasta med hälften gröna, hälften röda juicer som tyvärr inte lever upp till förväntningarna

1260:-

 

2 Comments
Show all Highest Rating Lowest Rating Add your review
 1. Reply
  Ebba Lindberg 2017-01-30 at 15:07
  2
  Smak
  60
  Doft
  60
  Renhetskänsla efter avslutad kur
  30
  Prisvärdhet
  10

  Provade det här för ett par månader sen, riktigt uselt, var bara hungrig och trött hela tiden och blev inte bra efter heller..

 2. Reply
  Alexandra Götberg 2017-03-03 at 23:13
  3.1
  Smak
  70
  Doft
  80
  Renhetskänsla efter avslutad kur
  60
  Prisvärdhet
  40

  Jag tyckte denna kuren var helt okej men jag skulle aldrig göra om den. Då finns det bättre g
  rejer..

  Leave a reply

  Your total score

  Login/Register access is temporary disabled