Stora detoxpaketet

Det stora detoxpaketet från Svensk Hälsokost är ett produktpaket med noggrant utvalda produkter för dig som vill vara säker på att du inte köper hem onödiga produkter som inte hjälper dig nå dina önskade resultat. Det stora detoxpaketet är precis vad det utger sig för att vara, ett hopplock av olika varor, alla med ett mål – att detoxa kroppen.


 • Färdig plockat och klart produktpaket med flera kvalitetsprodukter
 • Nyttiga och goda recept medföljer
 • Stärker immunförsvaret ordentligt

Det stora detoxpaketet ger de som provar på den inte bara en bra rening av kroppen utan även en väldigt god insikt och förståelse för några av de många olika produkterna som kan användas – både enskilt, eller som i det här fallet, kombinerat för en ordentlig kur. Detta produktpaket snålar inte på mängden nyttigheter som följer med och räcker till och med längre än 14 dagar vilket passar perfekt för den som vill fortsätta att äta och dricka nyttigt efter sin detox. Det gör det även möjligt att detoxa i perioder med ett och samma paket om man skulle vilja dela upp sin detox-period i förslagsvis två sju dagars intervaller.

Det här är en väldigt välsmakande detoxkur som är rik på goda ekologiska livsmedel som du kan blanda i dina juicer eller smoothies.  Det är gröna juicer som dricks om man väljer denna kur vilket alltid är att föredra då de oftast är rikast på vitaminer och mineraler.

Stora detoxpaketet

Det stora detoxpaketet är ett detoxpaket med väl utvalda och balanserade produkter. Det är rikt på ekologiska produkter och samtliga delar av paketet fyller en specifik roll för att rena kroppen.

799:- 1157:-

I det stora detoxpaketet ingår:

Chiafrön EKO: Chiafrön är perfekta att komplettera alla typer av koster, och inte minst juice detox kurer. De är väldigt fiberrika och kan absorbera upp till 12 gånger sin egen vikt och ger en härlig mättnadskänsla. Utöver det är de även väldigt rika på proteiner, omega 3 och c-vitamin och var väldigt uppskattade när vi provade denna kur.

Spirulina EKO: Spirulina är en sorts microalg som har lite speciell smak, särskilt jämfört med de smaklösa chiafröna men som är minst lika näringsrik. Få växter eller födoämnen i naturen är lika rika på protein som spirulina som består av 60-70% protein. Den lilla algen gör även under för immunförsvaret då den innehåller fettsyran omega-6 som är nödvändig för att kroppen ska kunna återuppbygga celler och motstå bakterier och virus. Utöver detta är den rik på c- och e-vitamin samt klorofyll som utgör 5-8% av algens innehåll. Dess lite speciella smak får oss att rekommendera att inta den i något annat än vatten som är lite smakrikt, exempelvis en juice eller smoothie.

Nyponpulver RAW: Nypon är en av de rikaste frukterna som finns när det kommer till halten av c-vitamin och 1 matsked nyponpulver innehåller faktiskt 60 gånger mer c-vitamin än citrusfrukter. Nyponpulver förser även leder, hud och ligament med naturlig näring som kan lindra smärta i dessa områden. Vi rekommenderar att ha nyponpulver i samtliga juicer oavsett kur och ett tips är att även strö nyponpulvret över potentiella smoothies som du kan göra för en extra estetisk touch. Smaken av nyponpulver är härligt söt vilket ytterligare gör den lämplig att använda till smoothies och juicer.

Hampaprotein EKO: För att bland annat hjälpa Spirulinan att förse kroppen med tillräckligt mycket protein under din kur finns även Hampaprotein med i det stora detoxpaketet. Hampaprotein är en naturligt proteinrik källa, helt utan tillsatser som innehåller 50g protein per 100g vilket även gör det till ett utmärkt val till de som tränar mycket i sin vardag. Smaken är neutral och påverkar därför inte smakupplevelsen på rätten man väljer att lägga det i markant. Utöver protein innehåller även Hampaprotein essentiella ämnen som järn, magnesium och flera b-vitaminer. Järn är även viktigt att inkludera i alla koster och inte minst en detoxkur för att hålla sig pigg då det minskar trötthet.

Detox te: Vad vore en ordentligt detox kur utan ett bra detox te? Teét som medföljer i det stora detoxpaketet är grönt och rikt innehåller spenat, maskros och mjölon och är 100% naturligt. Teérnas funktion i en detoxkur är att slappna av kroppen och få dig att hitta ron i vardagen och verkligen känna hur din kropp stärks av vad du gör. Detta är något vi måste säga att detox teét i detta produkpaket gör galant. Det är även koffeinfritt vilket gör att du kan upprätthålla dina dryckesvanor samtidigt som du avvänjer dig mot koffeinet.

Super Greens: Super Greens är ryggraden i denna detox kuren och en portion av denna gröna superdryck motsvarar en stor skål med grönsaker och frukt vilket gör den perfekt att börja dagen med eller ta som ett stärkande mellanmål. Paketet Super Greens som medföljer räcker till hela 40 portioner vilket gör att man kan ta den flera gånger per dag – vi rekommenderar att man tar den till frukost samt mellan lunch och middag. Smaken är söt och ganska speciell men över lag uppskattas den. Viktigt att tänka på är att mjukstarta och inte ta full dosering direkt då det kan ge en laxerande effekt på grund av mjölksyrabakterierna.

Maskros: Maskros är en naturprodukt som har använts i flera decennier ibland annat Grekland och Kina tack vare sin positiva påverkan på matsmältning. Och det är just av den anledningen det inkluderats i denna kur vilket gjorde susen när vi provade den. Man märkte väl att det kickade igång magen på ett bra och skönt sätt vilket alltid uppskattas då man aldrig vet hur den kommer reagera under en detox.

Vetegräs EKO: Vetegräs är en väldigt proteinrik källa som används i många olika kurer och är utmärkt i detox kurer. Forskning har visat att det sänker blodtrycket, är bra för hyn och att det främjar immun- och nervsystemet.

Slutligen ingår även en shaker som vi dock inte tror behöver varken recenseras eller diskuteras särskilt nära. Sammanfattningsvis är det stora detoxpaketet verkligen ett produktpaket vi på Juicedetox.se kan rekommendera för den som vill ha en mångsidig detox kur med väl utvalda produkter.

8.5 Total Score
Välbalanserat produktpaket med många fördelar

Det stora detoxpaketet innehåller flera kvalitetsprodukter som alla ger väldigt bra resultat utan mycket att önska om. Vare sig man väljer att detoxa i en vecka eller två så kommer man märka skillnad. Det är en kur som även bidrar till ett starkt immunförsvar och som är skonsam för magen. Det enda vi skulle önska är något mer än Chiafrön för att öka mättnadskänslan.

8.9Editor's score
Smak
9
Doft
9
Renhetskänsla efter avslutad kur
8.5
Prisvärdhet
9
9.2User's score
Smak
9.5
Doft
8
Renhetskänsla efter avslutad kur
9.5
Prisvärdhet
10
PROS
 • Välbalanserat produktpaket
 • Skonsamt för magen
 • Stärker immunförsvaret
 • Renar kroppen ordentligt på många plan
CONS
 • Någon lite matigare produkt saknas
Add your review  |  Read reviews and comments
Stora detoxpaketet

Det stora detoxpaketet är ett detoxpaket med väl utvalda och balanserade produkter. Det är rikt på ekologiska produkter och samtliga delar av paketet fyller en specifik roll för att rena kroppen.

799:- 1157:-

2 Comments
Show all Highest Rating Lowest Rating Add your review
 1. Reply
  Caroline 2017-02-16 at 21:44
  4.5
  Smak
  90
  Doft
  80
  Renhetskänsla efter avslutad kur
  90
  Prisvärdhet
  100

  Sjukt bra att de satt ihop dessa produkterna! Brukar använda nästan alla! Kan verkligen rekommendera detta, det håller hur länge som helst! 🙂

 2. Reply
  Amanda Jonasson 2017-03-14 at 22:11
  4.75
  Smak
  100
  Doft
  80
  Renhetskänsla efter avslutad kur
  100
  Prisvärdhet
  100

  Älskar allt som är i detta paketet, så himla bra grejer! Köpte till chlorella när jag körde också, förstår inte varför det inte var inkluderat men var ändå billigt att köpa till 🙂

  + PROS: Känns superbra efteråt! Fick mig att prova mycket nytt

  Leave a reply

  Your total score

  Login/Register access is temporary disabled