Läsarfavorit

Vitaminfasta, 6 dagars – Ledins

En av marknadens bästa juicefasta, och den som definitivt är rikast på nyttiga mineraler går under namnet Ledins 6 dagars vitaminfasta, som trots sitt namn kan sträcka sig till att vara 10 dagar lång (om man så önskar). Produktpaketet innehåller nämligen ordentlig superfood i form av hälsosam mussli och linfrön som först förbereder kroppen för fastan 2 dagar innan, och sedan hjälper den att återhämta sig 2 dagar efter. Resultatet blir en detox som renar kroppen på djupet och som garanterat lämnar dig nöjd (det var vi).


Ledins vitaminfasta recension:

 • Ett av marknadens bästa produktpaket som först förbereder kroppen för fasta och senare att återgå till att äta fast mat.
 • Rik på vitaminer och andra nyttiga ämnen som är svåra att få i sig i vardaglig kost, bygger även upp förrådet på dessa.
 • Högkvalitativa juicer särskilt utvalda för fastande.

Ledins 6 dagars juicefasta är kuren som garanterar en nollställning av din kropp genom att ändra sättet du tar upp näring på under en 6-10 dagar lång period. Den rensar kroppen ordentligt från slaggprodukter och tungmetaller som du samlat på dig samtidigt som du känner dig pigg och frisk under hela kuren. Vill du inte göra en 10 dagars lång fasta går det utmärkt att enbart fasta med juicerna och därmed korta ner längden till 6 dagar.

Den vitaminrika musslin samt linfröna hjälper först kroppen att förbereda sig för fastan i två dagar genom att dra ner på energiintaget och avvänja kroppen från fasa livsmedel. Deras funktion efter kuren är avslutad är att vänja kroppen för fastare mat för att på så sätt inte överraska magen. Det ingår även 20 påsar av Ledins Curite, ett te särskilt framtaget för fastande som hjälper både kropp och mage att slappna av. Ett bra te är ryggraden i en fastekur för att få ut så mycket som möjligt av de detoxande effekterna och det gör även under för sömnen om man tar det på kvällskvisten. Sist men inte minst ingår även en välbalanserad, fettrik grönsaksbuljong som inte bara smakar bra, utan som också gör gott för kroppen och som ger en härligt mättnadskänsla i kroppen.

Ledins 6 dagar vitaminfasta

6-10 dagar lång fasta som är rik på vitaminer och ett utmärkt val för dig som är ute efter en bra lösning som inkluderar kompletterande produkter.

396:- 495:-

Paketets innehåll:

5 juice flaskor (75cl)

– 2 flaskor Rabenhorst 11+11 fruktjuicer EKO

– 1 flaska Rabenhorst Plommi fruktjuice EKO

– 1 flaska Rabenhorst Grönsaksjuice EKO

– 1 flaska Rabenhorst Morotsjuice EKO 

1 paket (500 gram) Ledins Hälsomål

20 påsar Fasteté – Ledins Curite EKO

1 burk (125 g) Ledins Grönsaksbuljong EKO

1 påse (100 g) linfrön

Fasteschema

Ledins 6 dagars vitaminfasta

Konsumtionsperioden på fastan gör den till ett utmärkt val för den som inte bara är ute efter att rensa kroppen på gifter utan även vill tappa vikt på ett hälsosamt sätt. En genomförd kur med Ledins 6 dagars vitaminfastra brukar i genomsnitt resultera i en viktminskning på 5-6 kilo men ska inte misstolkas för traditionell bantning då kroppen under hela perioden förses med näringsrika ämnen. I stället bör det ses som en kickstart på ditt nya, mer hälsosamma liv som du med hjälp av dessa produkter går in i med bättre förutsättningar än någonsin.

Det medföljande fasteschemat gör det även enkelt att genomföra fastan och låter dig vara bekväm och slippa stressa gällande doseringar och tidpunkter.

 

Vårt omdöme
8.5 Total Score
Välkonstruerad och utförlig juicefasta

Att utföra alla 10 dagar av kuren ger dig möjligheten att ge din kropp en ordentlig nystart. Under den långa fasteperioden kommer näst intill alla gifter och slaggprodukter att rensas ur systemet vilket leder till ökad energi, styrka och bättre humör.

9.4Editor's score
Smak
9
Doft
9.5
Renhetskänsla efter avslutad kur
9.5
Prisvärdhet
9.5
8.9User's score
Smak
9
Doft
8
Renhetskänsla efter avslutad kur
9
Prisvärdhet
9.7
PROS
 • Nollställer kroppen på ett sunt och naturligt sätt
 • Rik på hälsosamma vitaminer och bygger upp dina reserver av dessa
 • Förbereder din kropp för fastan och hjälper dig även återgå till din vanliga diet efter avslutad kur
Add your review  |  Read reviews and comments
Köp nu
Ledins 6 dagar vitaminfasta

6-10 dagar lång fasta som är rik på vitaminer och ett utmärkt val för dig som är ute efter en bra lösning som inkluderar kompletterande produkter.

396:- 495:-

5 Comments
Show all Highest Rating Lowest Rating Add your review
 1. Reply
  Julia Ericsson 2017-01-11 at 18:25
  4.25
  Smak
  80
  Doft
  80
  Renhetskänsla efter avslutad kur
  90
  Prisvärdhet
  90

  Har provat de flesta juice detoxerna och måste säga att detta är den bästa jag provat. Hade varit trött och hängig ett bra tag och kände att jag behövde komma på rätt bana igen och fick denna rekommenderad av en vän. Märkte skillnad redan halvvägs in i kuren och efteråt var jag piggare på länge! Det enda lite dåliga jag kan säga är någon av juicerna inte luktar lite konstigt men de smakar ändå väldigt bra! Kan varmt rekommendera detta paket.

  + PROS: God smak Känns riktigt bra efeteråt
  - CONS: Lite konstig lukt på någon av juicerna
 2. Reply
  Fabian Sjögren 2017-01-15 at 21:38
  4.5
  Smak
  90
  Doft
  80
  Renhetskänsla efter avslutad kur
  90
  Prisvärdhet
  100

  Grymt bra paket! Tappade cirka 3 kilo och mår jätte bra nu efter jag kört klart kuren! Håller inte med om doften, tycker juicerna luktar bra.

 3. Reply
  Sofie Henriksson 2017-03-09 at 21:31
  4.5
  Smak
  90
  Doft
  80
  Renhetskänsla efter avslutad kur
  100
  Prisvärdhet
  90

  Brukar inte kommentera på sånt här men provade denna förrförra veckan och mår så bra nu! Det är verkligen en ny start för kropp och knopp! Tack för tipset!!

 4. Reply
  Linus Gren 2017-03-14 at 21:58
  4.5
  Smak
  90
  Doft
  90
  Renhetskänsla efter avslutad kur
  90
  Prisvärdhet
  90

  Superfräscha juicer! Funkade riktigt bra tycker jag 🙂

  + PROS: Jättegoda juicer Perfekt längd på kuren
 5. Reply
  Isabella 2017-07-19 at 14:17
  5
  Smak
  100
  Doft
  100
  Renhetskänsla efter avslutad kur
  100
  Prisvärdhet
  100

  Älskade denna kuren! Tack för rekommendationen! 😀

  Leave a reply

  Your total score

  Login/Register access is temporary disabled