6 oanade anledningar att du alltid är hungrig och hur en juice detox kan hjälpa

Finner du dig själv konstant på väg mot kylen för ett snack? Om du inte har någon uppenbar anledning till ökad hunger, som till exempel att du är gravid eller har ett intensivt träningsschema, så kanske du vill veta om din obotliga hunger beror på en slugare anledning och vad en juice detox kan göra för att hjälpa. Dina stressnivåer, sömnkvalitet, eller diet kan potentiellt vara några av de bakomliggande orsakerna.


Du är uttorkad – Att inte få i sig tillräckligt med vätska kan lura kroppen till att tro att den är hungrig, drick ett glas vatten och vänta i 20 minuter för att se om hungern lagt sig.

– Detta är även något man behöver ha i åtanke under en juicefasta för att inte gå hungrig hela tiden.

Du sover dåligt – Sömnbrist kan öka dina nivåer av Ghrelin, en hormon som stimulerar aptiten.

– En sak som alla med erfarenhet av juice detox kan intyga är att man sover som en bebis efter en avslutad kur med en härlig, belåten känsla i kroppen.

Du äter mycket processade kolhydrater – Många olika typer av mat, däribland det populära vita brödet får ditt blodsocker att skjuta uppåt och gör dig söt- och matsugen.

– En juice detox hjälper dig att hitta till nya, bättre matvanor och att bli kvitt sötsuget!

Du är stressad – Har du haft en dålig dag? Vrid upp volymen på din favoritsång eller gå på ett härligt spa pass – i stället för kylen.

– Många av dagens juice detox kurer kommer med ett renande och avslappnande detoxté, till exempel Nyforms 5 dagars juicefasta.

Du måste få i dig mer fett – Det vill säga omättat fett, som du till exempel hittar i nötter och avokado.

–  Både avokado och nötter funkar utmärkt att blanda ner i din egna smoothie (främst avokado).

Du behöver äta mer protein – Många tror att protein bara behövs för att bygga muskler, något som är långt ifrån sant. Protein hjälper dig även att behålla mättnadskänslan väsentligt längre.

– Många juice detox kurer är väldigt rika på protein och ser till att du behåller en god mättnadskänsla genom hela kuren. Exempelvis så är UltraClear plus en del av Alpha Plus Detoxkur och är väldigt rikt på protein.

 

Där har du dem! Några av de luriga anledningarna att vi ofta går och tror att vi är hungriga och hur en juice detox kan hjälpa!

Bli först att kommentera!

      Leave a reply

      Login/Register access is temporary disabled