Yoga och juice detox

Trött på samma gamla fitness rutin? Då är det dags att damma av den gamla yogamattan! Oavsett om du är ute efter styrka, fokus eller avslappning, denna 5000 år gamla träningen har oändliga fördelar och är den perfekta träningen att kombinera med en juice detox.

Här listar vi ett par av de hälsofördelar yoga har att erbjuda:


Flexibilitet
Börjar din kropp bli mindre flexibel än ditt schema? Med bra instruktioner kan yoga vara ett utmärkt sätt att sträcka ut dina muskler och öka rörligheten i dina leder. Genom att öva på de olika asanas, eller ställningar, regelbundet, kan hjälpa dig bli av med mjölksyra som byggts upp under längre tid som är ett vanligt problem för morgon smärtor och ömma muskler efter du klivit upp.

Hållning
Ingen gillar en slöfock. Genom att träna på de många olika stående och sittandes ställningarna kan du förbättra din hållning väsentligt och ge dig själv en god anledning att gå rak i ryggen. Genom att använda dina magmuskler för att hålla en ställning stärker du din core ordentligt. Detta gör under för din hållning och hjälper dig räta ut ryggen ordentligt och bli av med den tråkiga hållningen som man ofta får av kontorsjobb.

Andning
Känner du dig själv andfådd allt för ofta? På grund av de många djupa, medvetna andetagen som krävs i yoga, kan du stärka din lungkapacitet och uthållighet. Detta är även övningar som ger stor nytta för löp-entusiasterna eller den som bara vill öka sin atletism generellt. Att kontrollera sin andning ordentligt kan även vara väldigt rogivande och något som vi absolut rekommenderar att man bemästrar för att må så bra som möjligt under en juicefasta.

Stressa mindre
Yoga kan hjälpa dig hitta en känsla av lugn som tyvärr är alltför ovanlig i våra hektiska vardagsliv. Många olika yogastilar tillämpar särskilda meditationstekniker som kan hjälpa dig stänga ut allt oljud och pladder som ofta är roten till vår stress och oro. Djupa andetag hjälper dig även att fokusera på din andning och att rensa ditt huvud från tankar som kan ge en välbehövligt känsla av lugn och fridfullhet. Att kombinera yoga under en juice detox kur och att med de lugnande detox téerna som ofta medföljer, exempelvis Pau D’arco téet som ingår i Alpha plus detoxkur kan göra under för att reducera stress.

För hjärtats skull
Visst, en skål special K kanske hjälper dig att sänka blodtrycket, men det kan även “Warrior sequence” ställningarna göra. Studier har dessutom visat att yoga kan hjälpa dig att sänka pulsen, en stor hälsofördel för de med blodtrycksproblem eller hjärtsjukdomar.

Vår favorit kur att kombinera med ett par bra yoga sessioner är tveklöst Alpha plus detoxkur på grund av dess härliga balans och fantastiska detoxté.

Alpha Plus Detoxkur

Alpha Plus Detoxkus anses av många och även av oss på Juicedetox.se vara den mest kompletta juicefastan på marknaden och det perfekt valet för den som tar sitt fastande på största allvar och vill uppnå en ny form an renhet.

1169:- 1299:-

Bli först att kommentera!

      Leave a reply

      Login/Register access is temporary disabled